Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Spitalul Municipal ,,Dr. Cornel Igna,, Câmpia Turziii este  instituția care se ocupă de asigurarea asistenței medicale pentru locuitorii municipiului și ai comunelor arondate (aproximativ 60.000 persoane).

Prin actul de înființare nr. 2.164 din 19.09.1973, devine instituție cu personalitate juridică numindu-se Spitalul Orășenesc Câmpia Turzii, iar prin ordinul 836/12.10.2000, devine Spitalul Municipal Câmpia Turzii.

Spitalul Municipal ,,Dr. Cornel Igna,, Câmpia Turzii, este un element al unei organizații cu caracter medical și social, ale cărei funcții constau în asigurarea de îngrijiri medicale  pentru populație, atât curative cât și preventive, la standarde înalte  în parteneriat cu autoritățile locale atat pentru locuitorii municipiului, cât și pentru cei din zonele arondate.

Spitalul Municipal ,, Dr. Cornel Igna,, Câmpia Turzii este un spital de profil general, situat la 42 Km de municipiul Cluj – Napoca, fiind amplasat în zona centrală a municipiului.

Spitalul Municipal ,, Dr. Cornel Igna,, Câmpia Turzii a fost conceput ca un complex funcțional  reprezentat de spital și ambulatoriul de specialitate.

Spitalul Municipal ,, Dr. Cornel Igna,, Câmpia Turzii, funcționează în prezent cu 108 paturi în regim de spitalizare continuă, 5 paturi pentru însoțitori, 5 paturi pentru spitalizare de zi.

Are în structura sa 5 secții și compartimente medicale, 2 laboratoare paraclinice ( radiologie și imagistică medicală și analize medicale ), precum și cabinete în ambulatoriu integrat spitalului cu cabinete de specialitate.

Tratează anual aproximativ:

-  4.000 pacienți în regim de spitalizare continuă;

- 1.000 în regim de spitalizare de zi;

- 15.000 de pacienți consultați prin camera de gardă;

- 10.000 de pacienți consultați în ambulatoriu de specilalitate.

 În anul 2021 a fost efectuat un total de 103.100 examene paraclinice pentru secțiile/compartimentele spitalului și ambulatoriul integrat spitalului cu cabinete de specialitate.

 

LEGĂTURI:

  •   Primăria Municipiului Câmpia Turzii
  •   Casa Națională de Asigurări de Sănătate
  •   Direcția de Sănătate Publică a județului Cluj

 

Time in Cluj-Napoca: